* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Om oss


Vi är dynabook. Vi är ett dynamiskt nytt företag med entreprenörsanda, som bygger på grunderna från vårt fantastiska Toshiba-arv.

Som branschledande företag lanserade Toshiba världens första laptopdator T1100 1985, och följde 1989 upp den med världens första notebook-dator – dynabook J-3100 SS001.

Med dessa båda innovationer inom bärbara datorer kunde användare arbeta var de ville på ett säkert sätt, och de definierade dagens marknad för mobil datoranvändning. Ända sedan dess har Toshiba alltid levererat prisbelönta innovativa produkter och tjänster som integrerar den senaste tekniken och designen, samtidigt som de ger enastående kvalitet och tillförlitlighet.

Sharp Corporation förvärvade 80,1 % av Toshibas datoravdelning i oktober 2018, och från och med den 1 april 2019 kommer företaget globalt att heta dynabook.

Vårt varumärke är mer än ett namn eller en logotyp, det är också förkroppsligandet av vår kultur och våra värderingar. De är oföränderliga och starka inom dynabook Europe tack vare våra skickliga och kunniga medarbetare, våra prisbelönta produkter, vårt engagemang för kvalitet, säkerhet och innovation, och den vikt vi lägger vid förtroende och att bygga långvariga partnerskap.

Läs mer om skillnaden med dynabook:

Förändringen är här

Dynabook Inc. (Det tidigare företagsnamnet är Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) och dess dotterbolag dekonsoliderades från Toshiba-koncernen den 1 oktober 2018.

Läs mer