* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Make IT work

 • Varför Toshiba?

  • Toshiba ger dig mer

   Det är bara Toshiba som designar och tillverkar sina egna bärbara datorer – ända ner till BIOS-programmet som körs under Windows. Detta gör att vi kan erbjuda dig bästa möjliga kvalitet, långtgående säkerhetslösningar och nyskapande funktioner som tar dig igenom arbetsdagen på ett smidigt sätt.

   Läs mer ▶
 • Make IT work

  • Vårt mest kompletta sortiment

   Toshiba har över 30 års erfarenhet av design och tillverkning av bärbara datorer – så du vet att du kan lita på att vår teknik höjer din produktivitet. Ta en titt på vårt största företagsutbud någonsin, och hitta de enheter som passar din organisation.

   Visa utbudet ▶
 • Företagsmodeller

  • Portégé: Ultramobila datorer på 13,3 tum eller mindre, med kraftfulla Intel® Core™ vPro™-processorer.

   Läs mer ▶

   Tecra: Perfekta för att få saker gjorda, med skärmar på 14 tum och 15,6 tum samt en rad anslutningsalternativ.

   Läs mer ▶

   Satellite Pro: Välj ur ett brett utbud av tillförlitliga enheter, med skärmstorlekar från 13,3 till 15,6 tum.

   Läs mer ▶
 • Tjänster

  • Tjänster

   Omavsett om du vill förlänga din standardgaranti, uppgradera din supportnivå eller få tillbaka förlorade data från en skadad hårddisk kan vi erbjuda en mängd olika tjänster som passar dig.

   Läs mer ▶
 • Lösningar

  • Lösningar

   När det handlar om att skapa ett smidigt arbetsflöde är lösningarna du använder lika viktiga som maskinvaran.

   Toshiba Mobile Zero Client gör att personalen kan arbeta var som helst och samtidigt följa alla era säkerhetsföreskrifter.

   Läs mer ▶

   Smart Data Encryption är ingen standardkrypteringslösning – den skyddar varje del av hårddisken även om den tas bort.

   Läs mer ▶

Efter sektor

 • Små och medelstora företag

  • Litet företag? Stor skillnad.

   På Toshiba förstår vi hur små och medelstora företag fungerar. Det är därför vi har tagit fram Satellite Pro-serien – med allt från bärbara basdatorer för vardagsarbete till fullfunktionsmodeller för mer specialiserade användningsområden. Så oavsett hur stor budget du har kan du välja en enhet som passar dina behov. Dessutom omfattas varje dator i serien av vår tillförlitlighetsgaranti, så du kan känna dig helt trygg med att din investering är skyddad.

   Visa utbudet ▶
 • Större företag

  • Större företag. Med en säkerhet som matchar stora företag.

   Stora företag behöver bärbara datorer som är mer noggrant specificerade, så att deras prestanda inte bara tillgodoser verksamhetens behov utan också skyddar organisationen med en högre säkerhetsnivå. Det är därför som våra Portégé- och Tecra-serier omfattar ett så brett urval av funktioner men också ett mer avancerat säkerhetsutbud.

   Visa utbudet ▶
 • Offentlig sektor

  • Offentlig sektor. Privata data.

   Vi har alltid varit en stor leverantör till den offentliga sektorn tack vare våra unika säkerhetsalternativ, som vår exklusiva Toshiba-BIOS – som kör säkerhetskontroller tidigare än någon annan, vid varje datorstart. De avancerade inloggningsalternativen omfattar även smartkort och fingeravtrycksidentifiering.

   Visa utbudet ▶
 • Utbildning

  • Utbildning. Varje klass är unik.

   Varje klass, varje elev, varje lärare och varje handledare har olika behov. Därför har vi konstruerat våra enheter så att de underlättar användning och inlärning ännu mer. Välj rätt bärbar dator eller Ultrabook™ för varje person – och ge dem allt de behöver för att kunna utvecklas.

   Visa utbudet ▶

Mer från Toshiba

 • tillförlitlighetsgaranti

  • Tillförlitlighet – eller full reparation och återbetalning

   Vi är så trygga med kvaliteten på våra enheter att vi förser dem med ett löfte till alla våra företagskunder – vår tillförlitlighetsgaranti.

   Om din bärbara dator skulle gå sönder inom ett år efter inköpsdatum*, kommer Toshiba eller en Toshiba-auktoriserad serviceleverantör att reparera den kostnadsfritt – och dessutom får du pengarna tillbaka.

   Läs mer ▶

   *Villkor finns på Toshiba.eu/reliability

 • Environment

  • Miljöansvar

   Vi strävar hela tiden efter att göra våra produkter ännu miljövänligare i varje skede av deras livslängd – från tillverkning och användning till kassering och återvinning.

   Toshiba kan hjälpa dig att minska utsläppen generellt och nå dina mål om koldioxidneutralitet. Vi har till och med energisparfunktioner som gör att du kan spara el genom att optimera laddningscyklerna.

   Läs mer ▶

Fallstudier

Case Img

Coventry County Council

Coventry County Council behövde förändra sitt sätt att tjäna allmänheten med ett nytt mobilitetsprojekt. Med Toshibas Portégé Z20t hos medarbetarna är man nu mer flexibel och effektiv samt har kortare svarstider i sina samhällstjänster. Titta på videon och hör vad anställda säger om den förändring tekniken innebar för kommunfullmäktige.

Nedladdningen är på engelska ►
Case Img

Walkthrough Media

Walkthrough Media levererar nästa generations lösningar inom fastighetsmarknadsföring. Detta ställde krav på lätta och hållbara enheter, men som även kunde hantera deras omfattande multimediekrav. Företaget bestämde sig för Toshibas bärbara dator av hybridtyp, Portégé Z20t, med Windows 10 för att kunna uppfylla alla behov att kunna redigera ute på plats, få bättre kundservice och mycket mer.

Nedladdningen är på engelska ►
Case Img

VM i rugby 2015

VM i rugby 2015, som gick av stapeln i Storbritannien, var det tredje i rad som Toshiba sponsrade. Arrangörerna, World Rugby, hade en rad olika teknikkrav på funktioner med fokus på spelare, fans eller för driftbehov. Genom ett nära samarbete med Toshibas team inom datorer och företagsskärmar lyckades World Rugby uppfylla alla krav för att kunna vara värd för det som då var den största turneringen hittills.

Nedladdningen är på engelska ►
Case Img

Pinehurst Chiropatric

Pinehurst Chiropractic Clinic beslutade sig för att gå över till en mer digital ansats för sin praktik och valde Toshiba Portégé Z20t med Windows 10 för att göra detta. Med denna nya teknik är både patient- och administrationsupplevelsen bättre och effektivare samtidigt som ökade säkerhets- och efterlevnadsstandarder gör det möjligt för medarbetarna att bli mer produktiva och effektiva.

Nedladdningen är på engelska ►
Case Img

Loftysoft

Det svenska konsultföretaget Loftysoft AB valde Toshiba Portégé Z30t med Windows 10, för att kunna erbjuda fantastisk mobilitet vid resor och bättre kundkommunikation tack vare utformningen i magnesiumlegering och makalös pekskärm. En enda enhet täcker alla deras behov, så företaget kan uppfylla alla sina krav med Portégé Z30t.

Nedladdningen är på engelska ►
Case Img

Batravision

Batra Vision Medical Group, kända för sin avancerade oftalmologiteknik, uppgraderade sina stationära datorer till Toshibas Portégé Z30t Ultrabooks med Windows 10. Detta har förbättrat både säkerhet och mobilitetsfunktionalitet för de anställda, vilket leder till bättre samverkan med patienter och att man uppfyller branschkraven.

Nedladdningen är på engelska ►
Case Img

The Boru Group

The Boru Group är en IT-tjänstleverantör som bygger projektledningssystem och infrastruktur för organisationer i hela världen. De behöver komma åt säkra data och program när de arbetar på plats hos kunderna, och för att göra det använder de den bärbara och säkra Portégé Z30-C.

Nedladdningen är på engelska ►
Case Img

Sherry Fitzgerald

Sherry Fitzgerald är en stor nationell fastighetsbyrå i Irland med 22 kontor. Man började använda Toshibas bärbara datorer av hybridtyp, Portégé Z20t, något som helt förändrade de anställdas arbetssätt. Med besök på olika platser när som helst ger Portégé Z20t nya nivåer av flexibilitet med 17 timmars batteritid, löstagbar surfplatta och 4G-anslutning.

Nedladdningen är på engelska ►
Case Img

Desigual

Det spanska modeföretaget Desigual har ersatt alla stationära datorer på sina kontor med över 700 bärbara Toshiba-affärsdatorer. Desigual har över 900 anställda i 106 länder, så tillförlitliga, anslutna enheter är viktiga för företagets framgång.

Nedladdningen är på engelska ►
Case Img

Botkyrka

Botkyrka kommun i Sverige sökte ny teknik för sina 6 000 anställda för att fylla deras föränderliga behov. Resultatet blev att man installerade Toshibas Portégé Z30 med målet att uppnå detta genom att göra det möjligt för medarbetarna att bli mer mobila. Detta ledde även till effektivisering av förvaltningsprocesser, vilket avsevärt minskade administrationen.

Läs mer ►
Case Img

Go ON UK

Go ON UK är en välgörenhetsorganisation, som jobbar för att alla vuxna ska ha de grundläggande digitala kunskaper de behöver i dagens samhälle. Med stora mål och enbart 15 anställda för att uppnå detta var en uppsättning robusta, tillförlitliga och mobila bärbara datorer nyckeln till framgång. Toshibas Ultrabooks användes som ett viktigt verktyg för alla anställda, med enkel integrering i befintlig IT-infrastruktur och 3G-anslutning för ökad mobilitet.

Nedladdningen är på engelska ►
Case Img

Deloitte

Deloitte Ireland, en ledande företagsrådgivningsfirma med över 1 300 anställda, behövde en partner på lång sikt vad gäller bärbara datorer, för att kunna förse sina medarbetare med tillförlitliga och säkra datorer för sin i hög grad mobila och kundorienterade personal. Toshiba uppfyllde dessa behov och rigorösa globala standarder för att kunna leverera ett sortiment av bärbara datorer som även bidrog till kostnadseffektivitet och lägre sammantagna ägarkostnader.

Nedladdningen är på engelska ►
Case Img

Bishop Challoner Catholic College

Bishop Challoner Catholic College, med säte i Birmingham i England, implementerade Toshibas unika program Self Maintainer, så att skolor och deras studenter får kontroll över sina egna IT-reparationer. Detta sänker i sin tur kostnaderna för försäkringar och underhåll. Studenterna får också ny livserfarenhet och ökad teknikkunskap att ta med sig i sina vidare karriärer.

Nedladdningen är på engelska ►

Whitepapers

Case Img

Make IT work

We’ve created the Make IT work Guide for senior IT decision makers which explores how to overcome today’s IT challenges and to be prepared for tomorrow, including insight from analysts, pan-European research and advice from our own experts. The guide is centred around what we believe should be the core pillars for a successful IT strategy including manageability, security, reliability and connectivity.

Find out more ►
Case Img

The future of mobile working is here

It’s now possible to achieve efficient flexible working with tighter security measures around critical data. The first mobile zero client proposition in the market – Toshiba Mobile Zero Client (TMZC) – overcomes the challenges of thin client solutions to support the evolving needs of modern business, based on its award-winning B2B notebook products.

Find out more ►

Tjänster och tillbehör

 • Service

  • Skydda din investering under längre tid

   På Toshiba är vi stolta över kvaliteten i våra enheter, men ingenting är ofelbart. Därför är det klokt att skydda din enhet med en utökad garanti. Dessutom kan du skydda dig mot olyckshändelser och stöld.

   Läs mer ▶
 • Dockning

  • Praktiska anslutningsmöjligheter

   Ge dina användare möjlighet att ansluta till allt de behöver på några få sekunder med våra prisvärda dockningspaket. De är kompatibla med nästan alla våra enheter och sparar tid åt dina användare – och pengar åt dig.

   Läs mer ▶
 • Strömförsörjning

  • Mer ström under längre tid

   Toshibas strömlösning är idealisk för affärsfolk i farten. Den hjälper dem att vara mobila och uppkopplade under längre tid. Även energialternativen är desamma på nästa alla modeller, vilket ökar flexibiliteten och sparar pengar åt dig.

   Läs mer ▶

Kontakta oss

 • Hitta återförsäljare

  • Hitta din närmaste återförsäljare

   Hitta närmaste auktoriserade
   Toshiba-återförsäljare med vårt återförsäljarverktyg. Oavsett om du behöver en ny bärbar dator
   eller behöver göra en översyn av din IT-infrastruktur
   finns våra godkända återförsäljare
   till din hjälp.

   Hitta din närmaste återförsäljare ▶
 • Support

  • Support

   Discover the latest support, information and downloads by following the link below.

   Läs mer ▶
 • Partnerportal

  • För våra partners

   De senaste produktuppgifterna och annan nyttig information för Toshibas partners finns på vår partnerportal.

   Läs mer ▶

Vill du tala med oss?

Vi har specialistrådgivare inom IT för alla företag, oavsett storlek och sektor. Vill du veta mer om de olika alternativen i en chatt utan förpliktelser följer du bara länken nedan.

Registrera dig ▶

Följ oss