* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Toshiba Business
Vision

Business Vision arbetar i en Open Pluggable Specification-enhet, som kan installeras på nästan alla Toshibas enheter för digital skyltning.

Med stöd för innehåll av skiftande slag – inklusive video, bilder och text – i många olika typer av konfigurationer kan ni skapa digital skyltning som är unik för ert varumärke.

Hantera valet av fristående, lokalt nätverksbaserad eller molnbaserad konfiguration med Business Vision och styr alla era skärmar från en enda plats på distans.

Styr innehållet för att knyta an till kunderna

Hantera innehåll på alla era skärmar med programvaran Business Vision för digital skyltning, som kan köras som en fristående lösning eller via ett lokalt eller molnbaserat nätverk.

Läs mer

Vad är Business Vision?

Business Vision är en programvara för att på distans kunna hantera kommunikation med digital skyltning i olika företagsmiljöer. Den kan köras som en fristående lösning eller via ett lokalt eller molnbaserat nätverk samt är kompatibel med såväl Toshibas sortiment av företagsenheter för digital skyltning som alla framtida modeller.

Läs mer

Hur fungerar det?

Eftersom Business Vision är kompatibel med Toshibas sortiment av företagsenheter för digital skyltning är det enkelt att börja använda programvaran.

  • Installera på enheter som är kompatibla med Open Pluggable Specification.
  • Använd en rad olika konfigurationsinställningar och mallar för att skapa unik skyltning.
  • Importera bilder, texter, aktiviteter på sociala medier, videoklipp och mycket mer.
  • Schemalägg innehåll, ställ in visningsregler och anpassa kommunikationen fullt ut.
  • Styr skärmarna direkt, via ett lokalt nätverk eller via molnet.
  • Visa innehåll från många olika lokala källor med flera anslutningsmöjligheter.

Videos