* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
 • Starkare

  • Är du alltid på språng är det viktigt att ha en bärbar dator som är lika dynamisk som du. Bärbara Toshiba-datorer är mobila men robusta, lätta men ändå tåliga, ger den styrka som behövs för rörlig verksamhet och klarar de krav som sådan flexibilitet innebär. Tecra A40-C är ett typexempel på vår tåliga design, med en sjätte generationens Intel® Core™-processor som enkelt klarar utmaningarna.

   • Gör en varaktig investering

    Våra förbättrade och förstklassiga företagsenheter har genomgått testet H.A.L.T. (Highly Accelerated Life Test), som det oberoende institutet TÜV Rheinland har utfört. I testet simuleras tre års intensiv användning, så ni kan vara säkra på att våra datorer är konstruerade för att hålla.

   • Värna era intressen

    Många av våra datorer har också testats vad gäller fall, spill och tryck*, vilket innebär att era data är skyddade även om en olycka skulle inträffa. Med Toshiba är inget i vägen för er produktivitet.

   • Skydda era data

    Ett avancerat chassi ger en enastående kombination av mobilitet och styrka. Lätta, snygga och superstarka skyddar de mot olyckshändelser, vilket gör vårt utbud perfekt för rörligt arbete.

 • Ansluten

  • I Toshibas företagsutbud finns allt ni behöver för att presentera, dela, redigera och kommunicera med kollegor, oavsett var ni arbetar. Upplev friheten att kunna ansluta utan kablar eller dånglar och fortsätta vara produktiv i alla miljöer. Portégé Z30-C, med sjätte generationens Intel® Core™-processorer och trådlösa anslutningar av högsta kvalitet, gör att ni alltid har kontakt.

   • Åtkomst till allt

    När du besöker en kund eller är på språng kan du inte alltid välja hur du ansluter. Därför ingår USB 3.0, HDMI, RGB, gigabit-LAN och Intel® Pro WiDi** i vårt sortiment, så oavsett vad som finns tillgängligt kan du alltid komma åt, skapa och dela innehåll, utan att ha med dig en dångel eller adapter.

   • Var igång längre

    Välj en batteritid på upp till 15 timmar** och fortsätt vara produktiv under långa resor och mer än så. Utvalda enheter har även batterier som har längre livslängd, är mer effektiva och som centralt kan styras för att spara energi, vilket sänker de totala ägarkostnaderna rejält.

   • Arbeta trådlöst

    Våra förstklassiga företagsenheter har trådlösa anslutningar av högsta kvalitet – inklusive Bluetooth, 4G och Toshibas avancerade teknik för Wi-Fi med dubbla antenner** – vilket gör att ni kan ansluta och samarbeta utan avbrott.

 • Tillförlitlig

  • Liksom Tecra Z40-C är alla våra bärbara datorer framtagna för att minimera driftsavbrott, maximera produktivitet och föra er verksamhet framåt. Genom att noga välja ut varje komponent – inklusive sjätte generationens Intel® Core™-processorer – har vi utvecklat ovanligt låg felfrekvens och högsta trygghet i våra enheter. Ni kan därför räkna med att utrustningen ger avkastning på investeringen.

   • Gör er redo för att utvecklas

    Våra tekniker fick uppdraget att skapa de mest tillförlitliga bärbara datorerna någonsin och de svarade som de brukar – med innovation. Genom att minska antalet interna delar i våra förstklassiga bärbara datorer har de avsevärt minskat riskerna för att något går sönder eller skadas.

   • Uppnå mer

    Med färre driftsavbrott för de anställda, inga kostnader för reparationer och utbyten samt datorer fullspäckade med förstklassiga interna kompontenter tar Toshiba er IT-effektivitet till nästa nivå, så att ni kan göra mer och spendera mindre.

   • Upptäck den ultimata tryggheten

    För att ni ska kunna dela vår tilltro till våra bärbara datorer har vi gett många av dem vår tillförlitlighetsgaranti. Detta innebär att vi, om en mot förmodan ändå skulle gå sönder, både utför en kostnadsfri reparation och ger er pengarna tillbaka***.

 • Säker

  • När ni hanterar känslig information behöver ni utrustning som skyddar både er och era kunder, oavsett vad som händer. Vårt sortiment följer standarder som skyddar de mest värdefulla finansiella data, så de anställda kan arbeta med maximal arbetsro – även då de befinner sig utanför kontoret. Vill ni ha ännu mer skydd ska ni välja en enhet med en sjätte generationens Intel® Core™-processor, som till exempel Portégé Z20t-C.

   • Inspirera till förtroende

    När det gäller affärsdatasäkerhet går vi längre än de flesta. Vi är den enda tillverkaren som skapar vårt eget BIOS, hos oss, vilket gör att vi kan erbjuda dig oerhört säker åtkomst och kontroll. Vi har till och med tagit fram ett nytt BIOS för enheter med sjätte generationens Intel® Core™-processorer, där fler diagnostik- och skyddsfunktioner ingår.

   • Var skyddad

    Med möjligheten till fingeravtrycksinloggning och trefaktorsautentisering blir våra förstklassiga bärbara företagsdatorer mycket lätta att använda i rätta händer, men i princip omöjliga i fel. För att stärka er säkerhet ytterligare har vårt avancerade, förbättrade och förstklassiga sortiment TPM (Trusted Platform Module), som smidigt identifierar och autentiserar egen maskinvara men förhindrar att andra enheter får dataåtkomst.

   • Bli mobil

    Ge personalen möjlighet att arbeta var som helst och samtidigt följa alla era säkerhetsföreskrifter med Toshiba Mobile Zero Client. TMZC har stöd för större VDI-leverantörer, däribland Citrix och VMware. Det är därför enkelt att komma igång och ni behöver inte förändra er infrastruktur. Ni får alla fördelar med en lösning utan klient, med lägre installationskostnader, bättre säkerhet och en högre avkastning på investeringen.

Back to Top

En enhet för varje medarbetare

Som vårt mest omfattande och mångsidiga sortiment någonsin har Toshibas företagsutbud den ideala enheten för alla i organisationen. Med allt från ultramobila två-i-ett-datorer för dem som alltid är på språng till kraftfulla arbetsstationer för skrivbordsbaserade medarbetare arbetar Toshiba tillsammans med er för att hitta rätt dator för varje specialisering. Att välja rätt dator för varje medarbetare innebär dock inga problem vad gäller hanterbarhet. Med gemensamma programvaruavbilder, energialternativ och dockning mellan de flesta modeller blir hanteringen av er utrustning enkel och effektiv. Alla enheter i vårt utbud kan konfigureras så att de även fungerar med Toshiba Mobile Zero Client, vilket innebär optimal säkerhet utan att tumma på mobiliteten.

Klicka på funktionerna nedan för att se vilka produkter som får IT att fungera för er.

 

31,75 cm (12,5 tum)

33,8 cm (13,3 tum)

35,6 cm (14 tum)

39,6 cm (15,6 tum)

Förstklassigt för företag

Företagsförbättrade funktioner +


Intel® Core™ vPro™-processorer Magnesiumchassi Tunn och lätt
Portégé Z20t Portégé Z20t-C Portégé Z30 Portégé Z30-C / Z30t-C Tecra Z40 Tecra Z40-C Tecra Z50 Tecra Z50-C

Företagsförbättrad

Företagsavancerade funktioner +


Gemensam dockning Intel® Widi Pro LTE / 3G H.A.L.T.-testad Bakgrundsbelyst tangentbord
  Portege A30-C / A30t-C Portégé A30-C / A30t-C Tecra A40-C Tecra A40-C Tecra A50-C Tecra A50-C

Företagsavancerad

Företagsfunktioner +


Gemensamt batteri Gemensam programvaruavbild Drivrutiner för Windows 10, Windows 8.1
och Windows 7
Tillförlitlighetsgaranti TPM Tyst tangentbord
  Satellite Pro A30-C Satellite Pro A30-C Satellite Pro A40-C Satellite Pro A40-C Satellite Pro A50-C Satellite Pro A50-C

Företag


Gemensam strömförsörjning Intel® WiDi Toshibas exklusiva BIOS
    Satellite Pro R40-C Satellite Pro R40-C Satellite Pro R50-C Satellite Pro R50-C
Återställningstabell
Back to Top

Video

Investeringen

På Toshiba vet vi hur härligt det är att använda IT som helt enkelt bara fungerar. Direkt ur förpackningen får ni med vårt företagssortiment all säkerhet, styrka, tillförlitlighet och anslutningar ni behöver, så att er personal kan lägga fokus på den dagliga verksamheten. Eftersom våra produkter är konstruerade för att hålla har de även en längre livslängd. Med vår ovanligt låga felfrekvens i kombination med vår tillförlitlighetsgaranti får ni låga ägarkostnader, hög avkastning på era utlägg samt nästan inga driftsavbrott. Upptäck vårt nya sortiment och gör en investering som fungerar för ert företag.

Back to Top

Make IT work idag

Vi har specialistrådgivare inom IT för alla företag, oavsett storlek och sektor. Vill du veta mer om de olika alternativen i en chatt utan förpliktelser följer du bara länken nedan.


Kontakta oss

Guiden Make IT work

Vi har tagit fram guiden Make IT work för högre IT-beslutsfattare. I den beskrivs sätt att övervinna dagens IT-utmaningar, där erfarenheter från analytiker, transeuropeisk forskning och råd från våra egna experter ingår. Hämta den fullständiga guiden genom att klicka på länken nedan.

Hämta guiden här

*Spillskyddade tangentbord skyddar dina data mot upp till 30 ml spilld vätska, vilket ger dig 3 minuters avstängningstid för att spara dina data. Trycktestad för att undersöka datorns och LCD-skärmens funktion efter att ha placerats under 100 kg i 10 sekunder. Falltestad till 76 cm.

**Beroende på konfiguration

***Villkor finns på toshiba.eu/reliability


Intel, Intel-logotypen, Intel Inside, Intel Core och Core Inside är varumärken som tillhör Intel Corporation i USA och/eller andra länder.

Back to Top