* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Portégé

Lätt i vikt, stark i design

Ultramobila datorer på 13,3 tum eller mindre, med kraftfulla Intel® Core™ vPro™-processorer. Utformad för dig som kräver det allra bästa inom mobil datoranvändning.


Visa utbudet

Portégé X30

Släpp lös produktiviteten på jobbet

Toshibas Portégé X30 är med sina 33,8 cm (13,3 tum) och 1,05 kg perfekt att bära med sig när du arbetar. Kraftfull, robust och elegant med en reflexfri FHD-skärm och upp till 18 timmars batteritid – den här datorn har allt som krävs för dig som använder datorn i jobbet.


Läs mer

Portégé X20W

Elegant konstruktion

Vi lanserar världens tunnaste, lättaste* 31,75 cm (12,5-tums) 2-i-1-företagsdator med en fullt utrustad sjunde generationens Intel® Core™-processor inuti. Toshibas Portégé X20W elegant konstruerad för att ge dig kraft och stil hela dagen.


Läs mer

Portégé Z20t

Hybrid-Ultrabook™ för affärsfolk

Tack vare Ultrabook™-prestanda och surfplattans flexibilitet i en och samma enhet får du med den helt löstagbara Portégé Z20t möjlighet att få mer gjort - oavsett vart jobbet tar dig.


Läs mer

Portégé A30

Upplev fullständig mobilitet för proffs

Upptäck Portégé A30 en optimalt mobil, ultrasäker 33,8 cm (13,3-tums) dator som gör dig mer produktiv i farten.


Läs mer

Portégé Z30

Höga prestanda blir ultramobila

Med en ultratunn premiumdesign och ett batteri med lång livslängd har 33,8 cm (13,3-tums) Toshiba Portégé Z30 byggts för att hålla verksamheten i rörelse.


Läs mer

Alla produktspecifikationer kan variera beroende på modell och lokal tillgänglighet. Om du vill se all information om friskrivningsklausuler beträffande produkt och modell samt juridisk information (t ex spillskyddat tangentbord, batteriets livslängd, varumärken m m) klickar du här .