* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Portégé

Lätt i vikt, stark i design

Ultramobila datorer på 13,3 tum eller mindre, med kraftfulla Intel® Core™ vPro™-processorer. Utformad för dig som kräver det allra bästa inom mobil datoranvändning.


Visa utbudet

Portégé X30

Släpp lös produktiviteten på jobbet

Toshibas Portégé X30-D är med sina 33,8 cm (13,3 tum) och 1,05 kg perfekt att bära med sig när du arbetar. Kraftfull, robust och elegant med en reflexfri FHD-skärm och upp till 18 timmars batteritid – den här datorn har allt som krävs för dig som använder datorn i jobbet.


Läs mer

Portégé X20W

Elegant konstruktion

Vi lanserar världens tunnaste, lättaste* 31,75 cm (12,5-tums) 2-i-1-företagsdator med en fullt utrustad sjunde generationens Intel® Core™-processor inuti. Toshibas Portégé X20W-D – elegant konstruerad för att ge dig kraft och stil hela dagen.


Läs mer

Portégé Z20t

Hybrid-Ultrabook™ för affärsfolk

Tack vare Ultrabook™-prestanda och surfplattans flexibilitet i en och samma enhet får du med den helt löstagbara Portégé Z20t-C möjlighet att få mer gjort - oavsett vart jobbet tar dig.


Läs mer

Portégé A30

Upplev fullständig mobilitet för proffs

Upptäck Portégé A30-C – en optimalt mobil, ultrasäker 33,8 cm (13,3-tums) dator som gör dig mer produktiv i farten.


Läs mer

Portégé Z30

Höga prestanda blir ultramobila

Med en ultratunn premiumdesign och ett batteri med lång livslängd har 33,8 cm (13,3-tums) Toshiba Portégé Z30-C byggts för att hålla verksamheten i rörelse.


Läs mer