* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
Du kan lita på din bärbara dator från Toshiba
Om den skulle gå sönder får du en kostnadsfri reparation och pengarna tillbaka*
Vi på Toshiba är säkra på tillförlitligheten hos våra bärbara datorer. När du köper dem vill vi att du ska känna dig lika säker. Därför ger vi en pålitlighetsgaranti till alla våra kunder. Ett löfte om att du kan lita på våra produkter.

Om din bärbara dator skulle gå sönder inom ett (1) år efter inköpsdatum* kan du få en kostnadsfri reparation av Toshiba eller en Toshiba-auktoriserad reparatör. Eftersom vi är så säkra på datorernas tillförlitlighet får du också pengarna tillbaka*.

Vi har legat i framkant när det gäller elektronisk innovation i mer än 30 år och har skapat pålitliga produkter som förbättrar din produktivitet i varenda inställning. Dessutom genomgår varje bärbar dator HALT-tester (Highly Accelerated Life Testing) där tre års användning simuleras. Bara de datorer som klarar av de hårda testerna uppfyller Toshibas standardkrav.

STEG 1: KÖP EN DATOR SOM DU KAN LITA PÅ

Köp en bärbar Toshiba-dator som omfattas av garantin.

STEG 2: REGISTRERA DIG ENKELT

Registrera dig för pålitlighetsgarantin inom 30 dagar från inköpsdatumet.

STEG 3: FÅ EN KOSTNADSFRI REPARATION OCH PENGARNA TILLBAKA

Om din dator mot förmodan skulle gå sönder fyller du i det här formuläret för att få en kostnadsfri garantireparation OCH pengarna tillbaka.

*Villkor

Hämta villkoren här. Information om vilka modeller som omfattas av garantin finns här. Kampanjdatum:. Slutter 30.09.17. Om din bärbara dator skulle gå sönder inom ett år från inköpsdatumet enligt villkoren kan du göra anspråk på en kostnadsfri reparation enligt standardgarantin och återbetalning av inköpspriset. Anspråk kan endast göras om den bärbara datorn har registrerats inom 30 dagar från inköpsdatumet. Den här kampanjen gäller endast för de modeller som omfattas av garantin.