* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Lösningar för företag
Specialiserat på lösningar av företagsutmaningar

På Toshiba gör vi mycket mer än att bygga bärbara datorer. Vårt lösningsteam är specialiserat på att lösa avancerade företagsutmaningar och ställer sig alltid frågan ”hur kan vi göra varje kunds medarbetare mer effektiva, produktiva och trygga?”

Våra lösningar bygger på tre centrala delar: vår tekniska kompetens, vårt lösningsteam och dig som kund. I många fall börjar vi med ett koncepttest i direkt samarbete med kunden. Genom samråd och samarbete hela vägen från koncept via utveckling till produktion kan vi leverera en äkta, fungerande lösning som tillgodoser deras specifika behov.

Vi arbetar ständigt med nya koncept. Så om du har en särskild företagsutmaning vill vi gärna prata med dig.

Maximal säkerhet från Mobile Zero Client

Med alla säkerhetsfördelar som fås med en lösning utan klient och all den produktivitet och flexibilitet en bärbar dator besitter kan Toshiba Mobile Zero Client (TMZC) ta fram nya sätt att få arbetet gjort för dina medarbetare. Tack vare vår kompetens och vårt ägarskap av systemets BIOS kan vi skräddarsy TMZC så att det passar din infrastruktur och dina säkerhetsbestämmelser.

Läs mer

Ta dig längre än standardkrypteringen med
Smart Data Encryption

Vårt system för hårddiskkryptering är en avancerad datasäkerhetslösning som ger omfattande skydd för varje del av hårddisken, inklusive systemfiler och -mappar.

Smart Data Encryption verifierar användarens behörighet redan före systemstart, krypterar hela volymer och erbjuder säker delning via mejl eller till och med USB. Det är enkelt att installera och minskar avsevärt risken för förlust av kritiska data på era känsligaste företagsenheter.

Läs mer