* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *
 • Varför Toshiba?

  • Toshiba: vad gör oss annorlunda

   På Toshiba är vi stolta över att vara en helt annorlunda IT-leverantör. Vi har en djupgående innovationskultur, 140 års erfarenhet av skapande av nya lösningar samt har utformat, konstruerat och utvecklat bärbara datorer i över 30 år. Här ska vi avslöja några av våra hemligheter och dela vår passion för visionär teknik med dig.

   Från design till tillverkning, hos oss

   Vi utformar, konstruerar och utvecklar alla bärbara datorer för företag helt och hållet hos oss, utan att lägga ut något på entreprenad. Det innebär att vi har full kontroll över allt som rör design, funktionalitet och också säkerheten hos Toshiba-produkter.


   Vi ligger alltid i teknikens framkant

   Vi har Toshiba utvecklings-, forsknings- och tillverkningscentra över hela världen, bland annat Cambridge i Storbritannien, Tokyo i Japan och Hangzhou i Kina.


   Kvalitet står alltid i fokus

   Våra produkter genomgår fler stresstester och omfattande tester än de flesta. Vårt test Highly Accelerated Life Test (H.A.L.T.), som utförs av det oberoende provningsinstitutet TÜV Rheinland, simulerar tre års användning. Bara de datorer som klarar de hårda testerna uppfyller Toshibas höga standardkrav.

   Visa vår video om testet H.A.L.T.


   Att lösa företagsutmaningar och öka produktiviteten ligger i våra gener

   Sedan 1985 har vi levererat professionella datorprodukter och lösningar till våra företagskunder runt om i världen. Vi är därför vana vid att använda vårt innovativa tänkande och tillförlitliga produktutveckling för att lösa viktiga utmaningar hos företag och öka produktiviteten.

 • Sann innovation

  • Sann innovation

   Ge företaget det lilla extra med våra exklusiva funktioner, som ingår som standard

   • Exklusiva säkerhetskontroller

   • För företag

   • Garanterat tillförlitlig

   • Ledande anslutningsmöjligheter

   • Stark design

   • Omfattande tester

   • Inbyggd hanterbarhet


    • Exklusiva säkerhetskontroller

     Sekretess är en viktig fråga för alla företag. Detta är särskilt kritiskt för våra kunder inom finans och medicin, där hög säkerhet står högt upp på kravlistan, men vi strävar alltid efter att skydda säkerheten och sekretessen hos alla våra kunder, oavsett bransch.

     Från säkra flerpunktsinloggningar (med alternativ för lösenord, fingeravtryck och smartkort) till anpassade lösningar som Smart Data Encryption och Mobile Zero Client arbetar vi hårt med att skydda era data, så att de inte hamnar i orätta händer.

     Toshiba är dessutom den enda datortillverkare som utvecklar, tillverkar och behåller kontrollen över sitt eget interna system-BIOS. Det betyder att vi har full kontroll över den grad av säkerhet vi kan ge er.


    • För företag

     Vi utformar, utvecklar och tillverkar våra produkter för våra kunder. År 2002 öppnade vi en ny produktionsanläggning i Hangzhou i Kina, som en del i vår pågående strategi att bygga upp ett integrerat, globalt produktionsnätverk. Denna produktionsanläggning, som i första hand utformades för tillverkning av IT-enheter för företag, för vår strävan att upprätthålla Toshibas precisa standarder vidare samtidigt som beroende av tredje part elimineras.


    • Garanterat tillförlitlig

     Du blir garanterat inte besviken på din bärbara Toshiba-dator. Vi är så trygga med kvaliteten på våra enheter att vi ger alla våra företagskunder ett unikt tillförlitlighetslöfte. Om någon av era bärbara datorer mot förmodan ändå skulle gå sönder under det första året gör vi en kostnadsfri reparation och ger er pengarna tillbaka.

     Läs mer


     Utvalda modeller. Villkor och bestämmelser gäller.


    • Ledande anslutningsmöjligheter

     Utan kompromisser vad gäller mobilitet eller vikt levereras alla bärbara Toshiba-datorer för företag med fullstora portar, inklusive RGB och HDMI, så att alla era användare alltid har fulla anslutningsmöjligheter och utan att behöva ha med sig adaptrar eller dånglar. Företagskunder får även tillgång till våra klassledande trådlösa alternativ, med patenterad dubbelantennspositionering för Wi-Fi-anslutning utöver det vanliga. Dessutom finns alternativ för 3G och LTE (4G), så era användare kan hela tiden vara uppkopplade mot jobbet, oavsett var de befinner sig


    • Stark design

     Vår exklusiva design, som vi tar fram hos oss, innebär att vi har full kontroll över tankegångarna bakom våra produkter. Upplev innovativa funktioner som:

     • Mycket lätt, kraftfullt hölje i magnesiumlegering
     • Optimerad temperaturhantering
     • Högdensitets kretskort för mindre produktutformningar utan att tumma på batteritid eller prestanda
     • Färre komponenter för ökad tillförlitlighet


    • Omfattande tester

     Eftersom alla bärbara Toshiba-datorer genomgår testet 'Highly Accelerated Life Test (H.A.L.T.)' som utförs på ett oberoende sätt av TÜV Rheinland, så kan ni lita på att de ger den hållbarhet och långvariga prestanda ni behöver för att hålla verksamheten igång.

     Produkterna genomgår tester vad gäller gångjärn, vibrationer, fall, spill och tryck, vilket simulerar tre års intensiv, daglig användning under kontrollerade laboratorieförhållanden. Våra bärbara datorer skyddar era data mot oavsiktligt spill på upp till 30 ml* och mot fall på upp till 76 cm, så att ni kan få mer gjort, i mer lugn och ro.

     *Spillskyddade tangentbord skyddar data mot upp till 30 ml spilld vätska, vilket ger dig 3 minuters avstängningstid för att spara dina data. Trycktestad för att undersöka datorns och LCD-skärmens funktion efter att ha placerats under 100 kg i 10 sekunder.


    • Inbyggd hanterbarhet

     Vi har ett stort utbud av företagsdatorer som täcker in många användningsbehov. Att välja rätt dator för varje medarbetare innebär dock inga problem vad gäller hanterbarhet. Med gemensamma programvaruavbilder, energialternativ och dockning mellan de flesta modeller blir hanteringen av er utrustning enkel och effektiv.

     Gemensam programvaruavbild på många skärmstorlekar, modeller och specifikationer gör att införande och underhåll av medarbetarnas individuella bärbara datorer blir enklare.

     Gemensam strömförsörjning – wgör att medarbetare kan flytta mellan skrivborden utan att behöva ha med sig sin egen nätadapter.

     Gemensam dockning – gör det mindre kostsamt och mer effektivt att skapa kontorsmiljöer utan fasta arbetsplatser och byta bärbara datormodeller.


     Visa utbudet

 • Lösningar för företag

  • Lösningar för företag

   Alla de tjänster och funktioner ni behöver för att fortsätta vara framgångsrika

   På Toshiba gör vi mycket mer än att konstruera avancerade bärbara datorer i företagsklass. Vi skapar kompletta företagsdatorlösningar som bäst motsvarar era specifika utmaningar.

   Alla bärbara Toshiba-datorer ni väljer har utformats att fungera tillsammans som en fullt integrerad svit, med de rätta säkerhetsnivåerna och förvaltningsfunktionerna, så att ni kan komma igång direkt och få fantastiska produktivitetsresultat.

   Här är några av de tjänster vi kan erbjuda för att förstärka er IT-utrustning:

   • Toshiba Smart Data Encryption

   • Toshiba Mobile Zero Client


    • Toshiba Smart Data Encryption

     Vårt system för hårddiskkryptering är en avancerad datasäkerhetslösning som ger omfattande skydd för varje del av hårddisken, inklusive systemfiler och -mappar.

     Smart Data Encryption, som verifierar användarens behörighet redan före systemstart, krypterar hela volymer samt erbjuder säker delning via mejl eller till och med USB, är enkelt att installera och minskar avsevärt risken för förlust av kritiska data på era känsligaste företagsenheter.

     Läs mer


    • Toshiba Mobile Zero Client

     Ge personalen möjlighet att arbeta var som helst och samtidigt följa alla era säkerhetsföreskrifter med Toshiba Mobile Zero Client. TMZC har stöd för större VDI-leverantörer, däribland Citrix och VMware. Det är därför enkelt att komma igång och ni behöver inte förändra er infrastruktur. Ni får alla fördelar med en lösning utan klient, med lägre installationskostnader, bättre säkerhet och en högre avkastning på investeringen.

     Läs mer