* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Why Toshiba

Vad gör oss annorlunda
Sann Innovation

140 år av innovation

På Toshiba är vi stolta över att vara en helt annorlunda IT-leverantör. Under 140 år har vi skapat en djupgående innovationskultur, och i över 30 år har vi ägnat oss åt att designa, konstruera och utveckla bärbara datorer.

Visa utbudetFrån design till tillverkning, hos oss

Ta en tur i Toshibas innovationscentrum i Hangzhou – där vi helt i egen regi designar, konstruerar och utvecklar och skeppar ut alla våra bärbara företagsdatorer.


Toshiba in innovation

Lokal närvaro med
global räckvidd

Vi har Toshiba utvecklings-, forsknings- och tillverkningscentra över hela världen, bland annat i Cambridge i Storbritannien, i Tokyo i Japan och i Hangzhou i Kina.

Bygger en bättre framtid för företag

I affärsvärlden utvecklas IT hela tiden. Toshibas tekniker befinner sig i täten av den här utvecklingen och använder sig av den senaste tekniken för att utveckla nya lösningar för alla sorters verksamheter i alla sorters branscher. Genom att vara innovativa i allt från datorer till IoT-enheter är vårt mål att driva den digitala transformationen av våra kunders verksamhet.

Testad enligt MIL STD 810G, internationellt erkänd som den mest utmanande testmiljön.

Våra bärbara datorer utsätts för en rad scenarion inklusive höga temperaturer (30 °C–60°C), fall från 76 cm, dammtester, höjdsimuleringar på 4 750 m, låga temperaturer (ned till -20 °C) vid sidan av vibrations- och stöttester.

H.A.L.T. testad
MIL STD testad

Videos

Toshiba Mobile Zero Client

Premiumfunktion,
ingår som standard

Säkerhet

När ni hanterar känslig information behöver ni utrustning som skyddar både er och era kunder, oavsett var du arbetar. Bärbara Toshiba-datorer följer standarder som skyddar även de mest värdefulla data.

Vi är den enda tillverkaren som skapar vårt eget BIOS, hos oss så du kan upprätthålla en oerhört säker åtkomst och kontroll. Säker flerpunktsinloggning med alternativ för lösenord, fingeravtryck och smartkort. Lösningar som Mobile Zero Client har stöd för större VDI-leverantörer, däribland Citrix och VMware. Det är därför enkelt att komma igång och ni behöver inte förändra er infrastruktur.

Tillförlitlighet

Du blir garanterat inte besviken på din bärbara Toshiba-dator. Vi provar varje bärbar dator med vårt test Highly Accelerated Life Test (H.A.L.T.), som utförs av det oberoende provningsinstitutet TÜV Rheinland, för att simulera tre års användning. Våra tekniker har utvecklat våra bärbara premiumdatorer genom att använda färre interna delar, för att väsentligt minska risken för att datorerna går sönder.

Hållbarheten innebär dock inga kompromisser med det lätta, slimmade och eleganta utförandet hos alla Toshibas bärbara datorer. Vi är så trygga med kvaliteten på våra enheter att vi erbjuder ett unikt tillförlitlighetslöfte. Om din dator mot förmodan går sönder under garantiperioden ersätter vi enheten och återbetalar dig*.

Hanterbarhet

Att välja rätt affärsdator för varje medarbetare ska inte inverka negativt på din förmåga att hantera utrustningen. De bärbara datorerna från Toshiba är utformade med gemensam programvara och gemensamma tillbehör för strömförsörjning och dockning, för att möjliggöra sömlösa anslutningsmöjligheter, samarbete och kontroll i ditt företag.

Var uppkopplad överallt genom USB 3.0, HDMI, RGB, Gigabit LAN och Intel® Pro Wi-Di. Ström hela dagen med en batteritid på upp till 15 timmar**, och snabbladdningskapacitet som laddar 80 % på bara 5 minuter. Och arbeta var du vill med trådlösa alternativ som inkluderar Bluetooth, 4G och Toshibas avancerade teknik för Wi-Fi med dubbla antenner**.Visa utbudet

*Villkor finns på toshiba.se/reliability
**Beroende på konfiguration.

Förändringen är här

Dynabook Inc. (Det tidigare företagsnamnet är Toshiba Client Solutions Co., Ltd.) och dess dotterbolag dekonsoliderades från Toshiba-koncernen den 1 oktober 2018.

Läs mer