* HIDDEN_ACCESSIBILITY_TITLE *

Windows 8

Windows 8 handlar bara om dig. Placera det som är viktigast för dig på startskärmen och få direkt tillgång till personer, appar, webbplatser och annat – så du lägger mindre tid på att leta och mer på att göra det du vill.

Windows 8 är perfekt för Toshibas bärbara datorer, tunna och lätta UltrabooksTM, konverterbara UltrabooksTM med pekskärm och allt i ett-datorer.

Hårddiskar

Säkerhetskopiera alla dina filer, foton, musik och annat. Välj från vårt utbud av eleganta portabla och stationära hårddisklösningar som finns i olika färger och höljen.

TOSHIBAS TJÄNSTER

Hantera det viktigaste du har! Säkra och skydda dina värdefulla produkter och data från Toshiba. Med vårt breda utbud av produktsupport och professionella servicetjänster behöver du inte oroa dig för oväntade skador eller fel. Vare sig du vill förlänga standardgarantin, uppgradera supportnivån eller förhindra att data går förlorade så har vi alltid dina behov i fokus.

Klicka här för mer information.

Ytterligare information

Bärbara datorer för hemmet

Med Toshiba Satellite-familjen följer enastående prestanda och den erbjuder allt från bärbara datorer för dagligt bruk till de senaste underhållningsprodukterna. I ett fantastiskt paket kombineras kraftfulla processorer, avancerad grafik, bra skärmar, inbyggda Blu-ray™ eller DVD omskrivbara enheter och högpresterande inbyggda högtalare med enastående Toshiba-kvalitet. Oavsett om du är en spelare, HD-filmentusiast eller bara vill ha en bärbar dator för daglig webbsökning behöver du inte leta längre – Toshibas enastående Satellite-sortiment har allt det där.

Bärbara datorer för spel

Om du är en multimediaentusiast eller en flitig spelare behöver du mycket kraft och med Toshibas Qosmio-sortiment får du all kraft du behöver. Tack vare kraftfulla processorer, enastående dedikerad grafik och Toshibas ledande skärmteknik får du makalös uppspelning av Blu-ray Discs™ och de senaste datorspelen samt fantastiskt ljud från högtalare utformade av ljudexperterna Harman Kardon®.

Bärbara datorer för kontoret

I vårt affärssortiment finns bärbara datorer för det mest krävande affärsfolket. Oavsett om du vill ha en bärbar dator som är tunn och lätt, en högpresterande arbetsdator eller en pålitlig ersättare för en stationär dator hittar du den perfekta bärbara arbetsdatorn som inte kommer att göra dig besviken. Med bärbara Toshiba-datorer kan du vara säker på att få högkvalitativ mobil datoranvändning, oavsett om du befinner dig på kontoret eller är på resande fot.

Datoralternativ, tillbehör

Utrusta din bärbara dator med tillbehör från Toshiba -- externa hårddiskar, specialanpassade och universella dockningslösningar samt bärväskor.

Toshibas tjänster

Har du funderat på att uppgradera eller förlänga skyddet för din bärbara dator eller dina digitala produkter? Bland Toshibas tjänster hittar du lösningar som hjälper dig att skydda dina produkter. I våra tjänster ingår garantiförlängning, dataåterställning, hämtning och lämning, på-plats-reparationer och mycket annat.